Yoga op locatie

Yoga tijdens het werk – speciaal voor werkgevers en werknemers

Yoga op locatieGroepslessen in (hatha) yoga of bijvoorbeeld een kortdurende training Mind-Fit lessen voor werknemers.. Als kort anti-stress programma of als vast onderdeel van uw vitaliteitbeleid. Yoga op het werk geeft ontspanning door inspanning, voor zowel lichaam als geest. Een moment van rust en aandacht voor het hier en nu, waardoor weer nieuwe energie vrijkomt. Werknemers voelen zich energieker, zijn meer ontspannen en vitaler. Door het bieden van yogalessen op het werk draagt u als werkgever bij aan de gezondheid van uw medewerkers. En daar plukt iedereen de vruchten van!

YogaKompas biedt op basis van maatwerk veel mogelijkheden om yogalessen te integreren in uw dagelijkse praktijk. Ik ga hierover graag met u in gesprek. Mijn achtergrond in Human Resource Management neem ik hierbij mee. Ik ken de inhoudelijke vraagstukken bij (langdurig) verzuim, werkdruk beleving etc. Vanuit die invalshoek kan ik medewerkers ondersteunen door het bieden van op de doelgroep afgestemde (groeps-)lessen.

Yoga in uw organisatie? Neem contact op met Gerda van der Kaap voor meer informatie of maak een afspraak.

Yoga & Golf

Golf en yoga? Een gouden combinatie! Waarom dit zo is en hoe yoga een positief effect kan hebben op jouw golfspel lees je onderstaand.

Yoga is een vorm van beweging voor lichaam en geest. Door de (fysieke) inspanning tijdens een yogales zorg je niet alleen voor een soepel en fit lichaam, maar ook voor mentale ontspanning. Je leert je aandacht heel bewust te houden bij het uitvoeren van de houdingen (de asana’s). Daardoor ontspant je geest. Je denkt immers – even – niet aan de dagelijkse dingen maar enkel aan jezelf en je yogabeoefening. Dit verbetert je bewustzijn en concentratievermogen. Ook oefen je in een yogales je ademhaling (pranayama). Een goede ademhaling ondersteunt je in je dagelijks leven.. en ook tijdens het beoefenen van golf! Door de ademhaling bewust ontspannen te gebruiken, ben je evenwichtiger en ontwikkel je onder meer een betere focus. En juist dat kan je golfspel op positieve wijze ondersteunen. Het resultaat van yoga vind je terug in souplesse in je houding, ontspanning in je slag en een goede concentratie. Yoga en golf, de perfecte match dus!

Yoga op de golfbaan is speciaal voor leden en kan helemaal op de wensen van de golfspelers worden aangepast. De lessen worden in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers gegeven. Zo is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Omdat alleen leden meedoen, schept dat al snel een vertrouwde sfeer en een fijne samenhang in de groep. Yoga en golf iets voor jou? Informeer naar de mogelijkheden, vul het contactformulier in of bel met Gerda van der Kaap

MENU