YogaKids

Kids yoga

Samen de ‘leeuw’ doen of een ‘boom’ zijn? Staan als een hondje, je uitrekken als een poesje en daarna lekker ontspannen met je favoriete knuffel? Dat kan allemaal in een yogales, speciaal voor jou! Samen beleven we de leukste yoga-avonturen! Ga je naar de basisschool en lijkt het je leuk om mee te doen? Vraag dan aan je ouders om je op te geven voor de yogales speciaal voor kids!

Enneh… Yoga is super cool en hip…. Kom en doe mee!!

Ouder & kind yoga

Speciaal voor jullie, als ouder en kind samen, is deze vorm van yoga. Samen met je kleintje geniet je van jullie speciale band, in alle rust en in een ontspannen en veilige omgeving met volledige aandacht voor elkaar.. Samen bewegen maar ook samen ontspannen, in deze speciale yogales komt alles aan bod. De lessen zijn geschikt voor kinderen van 0 tot en met 6 jaar. Geef je kindje al het goede van yoga nú al mee en ervaar ook zelf wat yoga voor jou kan doen. Informeer naar de mogelijkheden voor deze bijzondere les.

Kinderyoga op de basisschool, kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang

Yoga in de klas, een perfecte ondersteuning voor zowel de kinderen als de leerkracht! Yoga daagt kinderen op een verantwoorde manier fysiek en mentaal uit en zorgt tegelijkertijd ook voor ontspanning tijdens een drukke lesdag. Een half uurtje yoga maakt al een wereld van verschil! Spelenderwijs wordt gewerkt aan het zelfvertrouwen van het kind en aan groepssamenwerking. Kinderen leren te vertrouwen in zichzelf en op elkaar door houdingen (asana’s) sámen te doen.. Door yoga aan te bieden op school of in het kinderdagverblijf (of buitenschoolse opvang) geeft u kinderen zoveel mee.. een fijne basis voor hun verdere leven. Maar bovenal is kinderyoga ‘gewoon’ ontzéttend leuk! En wist u dat yoga in bijvoorbeeld Zweden al sinds jaren een vast onderdeel is van de dagelijkse schooldag? Met aanzienlijke resultaten! Wilt u ervaren wat kinderyoga kan doen? Neem voor meer informatie contact via het contactformulier, bellen kan ook.

 

MENU