Nieuws

nieuw lesaanbod per mei 2018

 

YogaKompas breidt het lesaanbod per mei 2018 uit!

Met de uitbreiding van het lesaanbod per mei 2018 kan iedereen fit en gezond het voorjaar in! Dit voorjaar starten de lessen:

* Senior Fit
* Mind Fit
Men’s Hour
* Wandel&Yoga

Onderstaand lees je meer over deze nieuwe lessen.

* Senior Fit – ‘Goud’ voor oud(er)
Bewegen is ‘goud’ – Drents voor goed – voor iedereen en zéker ook voor ouderen. Daarom start per maandag 30 april aanstaande Senior Fit. Op een verantwoorde én leuke manier werken we aan fit zijn en blijven, lichamelijk én geestelijk. De lessen zijn steeds afwisselend maar worden altijd afgesloten met een kopje thee! Een les duurt 45 minuten. Niet té lang maar zeker lang genoeg om lekker te bewegen.
Senior Fit is geschikt voor iedere oudere die fit en gezond wil blijven door beweging en ontspanning.
Doe vanaf 30 april mee! Meer weten? Neem dan telefonisch contact op.

* Mind Fit – Leer ontspannen en ga stress te lijf!
De korte cursus Mind Fit gaat in mei van start. In een 5-tal lessen leer je door middel van ademhalingstechnieken beter te ontspannen. Met passende oefeningen leer je bovendien meer in het ‘NU’ te zijn. Ook beweging is onderdeel van deze cursus, waarbij oefeningen uit o.a. Yoga en Pilates worden gebruikt.
Kijk voor meer informatie op de pagina Mind Fit.

* Men’s Hour
Onder de noemer ‘Ruwe bolster – blanke pit’ start deze training voor mannen! De combinatie van krachtige oefeningen én ontspanning uit o.a. (Power) yoga en Pilates maakt deze training tot een echte uitdaging! Bovendien is het een heel goede aanvulling op andere sporten zoals voetbal, tennis, zaalsporten etc.
Kom maar op! Doe mee en werk zo aan je algehele gezondheid!

* Wandel&Yoga
Bij goed weer (goed = droog) gaan we elke vrijdagochtend op een wisselende locatie wandelen in combinatie met yoga. Een heerlijke buitenactiviteit waarbij de gezonde werking van wandelen én yogahoudingen perfect gecombineerd worden. Gun jezelf een rustmoment aan het einde van de week en sluit aan!

Naast deze nieuwe lessen zijn er natuurlijk de reguliere lessen. Kijk op het lesrooster verderop de site en lees meer over de lessen op de betreffende pagina’s.

Ik wens iedereen een fit en gezond voorjaar!

Namasté,

Gerda

MENU